Forum Forum knights.sztab.com o grze

 Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Poradnik gry sieciowej
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 03 Wrz 2005

PostWysłany: Sob Maj 31, 2008 9:58 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hoho, jesteś starszy ode mnie na tym forum. Takiego "powrotu" się nie spodziewałem. Zapisywać w grze się nie da, jednak znajdziesz na forum znacznie więcej ciekawych rzeczy, które powinny Cię zainteresować bardziej niż gra sieciowa. Dla przykładu - możliwość stworzenia własnych misji. Pobuszuj, poczytaj, ogarnij nowości. Uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Artanis
Użytkownik Forum


Dołączył: 06 Sie 2005

PostWysłany: Nie Cze 01, 2008 8:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, myślę że się przyjrzę co tu nowego Uśmiech
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamson
Użytkownik Forum


Dołączył: 08 Cze 2008

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 1:53 am    Temat postu: GRA Odpowiedz z cytatem

jednak ja będe grał przez sieć lan a ten program hamachi to on jest potrzebny do tibi heh jak ktos będzie chciał pograć pisać na gg 11453615 Wozak
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
BojarPL
Użytkownik Forum


Dołączył: 24 Cze 2008

PostWysłany: Sro Cze 25, 2008 7:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, mam problem, chciałem pograć z kolegą przez neta. Niestety ja mam internet dzielony przez router na 2 komputery, kolega też ma podciągnięty internet od matki. Chcieliśmy postawić serwer i jakoś nie wychodzi na znalezienie się na wzajem. Jest na to jakaś rada? Bardzo smutny / rozpłakany
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pietrzu89
Użytkownik Forum


Dołączył: 23 Lis 2010

PostWysłany: Wto Lis 23, 2010 7:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak zagrać na lanie przy połączeniu dwóch lub wiecej komputerów bezprzewodowo w KaM???????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Wto Lis 23, 2010 7:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wystarczy zadać pytanie w jednym miejscu.
Zerknij do sąsiedniego tematu.
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona główna knights.sztab.com
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Shoutbox by Dion Dev