Forum Forum knights.sztab.com o grze

 Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Przyspieszenie
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Knights and Merchants: The Shattered Kingdom
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Narya
Użytkownik Forum


Dołączył: 29 Gru 2007

PostWysłany: Czw Sie 25, 2016 11:33 pm    Temat postu: Przyspieszenie Odpowiedz z cytatem

Którym klawiszem F się włacza ON/OFF .. lub innym? Bo F1-F12 mają dodatkowe funkcje w laptopie i .. przyspieszenie mi nie działa. Smutny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Obserwator
Użytkownik Forum


Dołączył: 18 Lut 2013

PostWysłany: Pią Sie 26, 2016 12:46 am    Temat postu: Przyspieszenie Odpowiedz z cytatem

Tylko F5-F8, może są inne ale nie wiem
_________________
Prawda światłością życia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Narya
Użytkownik Forum


Dołączył: 29 Gru 2007

PostWysłany: Pią Sie 26, 2016 3:55 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie żadne eeFy nie działają. Bardzo smutny / rozpłakany
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
robi29
Użytkownik Forum


Dołączył: 20 Cze 2007

PostWysłany: Pon Wrz 12, 2016 3:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może to trochę po fakcie, ale spróbuj kombinacji Fn+F8. Niektóre laptopy wymagają przyciśnięcia dodatkowo klawisza Fn.
_________________


http://devgaming.pl/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
ChrisEggII
Użytkownik Forum


Dołączył: 30 Lip 2010

PostWysłany: Wto Wrz 13, 2016 1:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KaM:TSK nie posiada opcji przyśpieszania.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Narya
Użytkownik Forum


Dołączył: 29 Gru 2007

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2016 3:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KaM TSK w KaM RMK...


Który to klawisz Fn? F+N? Zakneblowany Co on gada?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Pią Wrz 23, 2016 9:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem



Jeśli Fn+F8 nie działa to pewnie jakaś inna kombinacja przełącza między dodatkowymi i standardowymi funkcjami F1-F12 - jak masz wątpliwości to zajrzyj do instrukcji laptopa, ewentualnie powiedz, co to za model.

Można też użyć AutoHotkey do ustawienia innego klawisza żeby działał jak F8.
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Narya
Użytkownik Forum


Dołączył: 29 Gru 2007

PostWysłany: Pon Paź 10, 2016 12:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laptop Lenovo 100.

FnF8 nie działa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sir Feliks
Użytkownik Forum


Dołączył: 03 Sie 2009

PostWysłany: Sro Paź 12, 2016 3:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W TSK nie ma przyspieszenia!!! Tylko w TPR.

Tak wygląda menu TPR w którym możesz użyć przyspieszenia.

_________________
http://senrix.pl/ - wkrótce się odrodzi
Biorę się za pisanie książki. Pytajcie, a dam poczytać.
Kampanię "Bitwa o Afirnatil" >kiedyś< zrobię.
http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=2067
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG WP Kontakt
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Sro Paź 12, 2016 8:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W biosie w menu Configuration ustaw Hotkey Mode na Disabled.

W tym modelu, między kratką wentylacyjną i gniazdem zasilania powinien być przycisk włączający komputer i pozwalający m.in. na wejście do konfiguracji biosu, ewentualnie można też kliknąć opcję uruchom ponownie trzymając jednocześnie shift i tam wybrać opcję przejścia do konfiguracji biosu (w Windowsie 8, pod 10 nie sprawdzałem).
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Knights and Merchants: The Shattered Kingdom Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona główna knights.sztab.com
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Shoutbox by Dion Dev