Forum Forum knights.sztab.com o grze

 Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Poradnik gry sieciowej
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 03 Wrz 2005

PostWysłany: Wto Gru 06, 2005 9:24 pm    Temat postu: ważniak Odpowiedz z cytatem

Halabardnik się znalazł... oczywiście że grać mogę - nie mogę gry zakładać geniuszu (bynajmniej według poradnika gry sieciowej)... wiem że to co piszę, jeszcze do tego zakutego łba niedotarło, ale mnie to akurat nie obchodzi... Wściekły
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Setman
Zbanowany


Dołączył: 05 Sie 2005

PostWysłany: Wto Gru 06, 2005 9:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. nie obrażaj mnie
2. Jeszcze pikinier, a nie halabardnik
3. jesli mozesz grać, możesz też zakładać gry. Mruga oczkiem
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 03 Wrz 2005

PostWysłany: Wto Gru 06, 2005 11:33 pm    Temat postu: games Odpowiedz z cytatem

Setman napisał:

1. nie obrażaj mnie
2. Jeszcze pikinier, a nie halabardnik
3. jesli mozesz grać, możesz też zakładać gry. Mruga oczkiem


Ad. 1. stwierdzam fakt
Ad.2. według gry - masz rację... choć na logikę jest to pomyłka w nazwaniu postaci
Ad. 3. Nie wiem czy mogę grać, czy nie mogę... jeśli ktoś chce ze mną wpierw zagrać (nie, jeszcze nie ty Setmanku) niech na gg daje... jak se tak z kilka razy przez sieć zagram - i założe i nie założe - zagram z tobą gościu na S
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 24 Lip 2005

PostWysłany: Czw Gru 08, 2005 5:42 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prosze, żebyście się uspokoili. Temat jest po to, żeby sobie pomagać, a nie po to, żeby się obrażać i być niemiłym.
_________________
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum


Dołączył: 03 Wrz 2005

PostWysłany: Sro Gru 21, 2005 1:33 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rozumiem... przepraszam, już nie zmieniam tematu... mam nadzieję, że oni się też uspokoją (szczególnie ten Setman) i wrócimy razem do tematu... Mruga oczkiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Setman
Zbanowany


Dołączył: 05 Sie 2005

PostWysłany: Wto Sty 03, 2006 7:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lucbach, proponuję wyrzucić ten poradnik i przykleić ten nowy Uśmiech


odp.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
ciapek_1986
Użytkownik Forum


Dołączył: 11 Sty 2007

PostWysłany: Czw Sty 11, 2007 9:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam was jestem tutaj poczatkujacy na tym forum w gre gram z przerwami 8 lat

i od dzis chcialem zaczac grac z kumplem przez neta i wszystko dziala stworzylismy gra ale jak sie nam wlacza to sie nam scina i wyskauje jakies okienko informacja siecowa :/ przez to moze takie cos byc??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Setman
Zbanowany


Dołączył: 05 Sie 2005

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 8:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.knights.sztab.com/forum/viewtopic.php?t=213

zajrzyj tutaj. masz objasnione co i jak.

jesli sie scina to wylaczcie tez zapore, moze troche pomoze.
_________________
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Brzoza
Użytkownik Forum


Dołączył: 28 Sie 2007

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 2:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Próbowaliście kiedyś grać przez kabelek COM-COM ? Bo ja tak Pan Zielony Nawet moja babka od informatyki nie wiedziała że można tak połączyć komputery Szczerzy zęby

Wystarczy kabel którego już raczej się nie da nigdzie kupić (9 styków z jednej i 9 z drugiej) tzw.COM-COM podobno działa też szybszy kabel urzywany kiedyś do drukarek ale nie próbowałem no i pamiętamy że wybieramy opcje "połączenie szeregowe". Łącząc się wten sposób można odczytywać stan gry co prawda gra jest skokowa i ładowanie zapisu trwa długo ale zawsze da się pograć Mruga oczkiem

Osobiście polecam LAN szybko sprawie i odczytywać można Uśmiech

(Wszystko testowane na TSK nie wiem jak z TPR)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Brzoza
Użytkownik Forum


Dołączył: 28 Sie 2007

PostWysłany: Sro Sie 29, 2007 2:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam za drugą wiadomość ale nie moge jej usunąć Zamurowany
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona główna knights.sztab.com
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Shoutbox by Dion Dev