Forum Forum knights.sztab.com o grze

 Rycerski poradnik (FAQ)Regulamin Forum   Rycerski poradnik (FAQ)Rycerski poradnik (FAQ)   SzukajSzukaj   Zaciągnięci do armii (lista)Zaciągnięci do armii (lista)   OddziałyOddziały   Zaciągnij się do armii (rejestracja)Zaciągnij się do armii (rejestracja) 
 Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)Co o Tobie wiadomo, Rycerzu? (profil)   Sprawdź, może nadeszły wieściSprawdź, może nadeszły wieści   Zgłoś obecność (zaloguj)Zgłoś obecność (zaloguj) 

Propozycja nowego FAQ (02.10.2012) - TO TEŻ PRZECZYTAJ
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Wto Lut 01, 2011 9:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Joker napisał:
Grałem na TSK ver 1.3 POL

No właśnie - przeoczyłeś "(tylko TPR)" na końcu - tam wygląda to tak, że albo masz wszystkie pozycje graczy oznaczone jako niedostępne, albo podany niemożliwie wielki rozmiar mapy, albo obydwa, przez co nie da się wczytać. Pod TSK tak nie ma - sam z powodzeniem wczytywałem kilkudniowe gry (jeśli wiesza Ci się zaraz po wczytaniu, to jest już inny błąd - zabij proces i próbuj wiele razy aż do skutku Mruga oczkiem).
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Joker
Użytkownik Forum


Dołączył: 02 Mar 2009

PostWysłany: Wto Lut 01, 2011 11:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ahhh bo zrozumiałem, że ,,nie można wczytywać gier (tylko w TPR można) Wozak Ok, rozumiem... Cyklop
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
kurzel131
Użytkownik Forum


Dołączył: 12 Kwi 2009

PostWysłany: Pon Paź 01, 2012 2:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odkopię trupa ale hosting z tą biblia nie hula
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 


Dołączył: 18 Sie 2008

PostWysłany: Pon Paź 01, 2012 6:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawne knights.x10hosting.com to obecne knightsandmerchants.net
Beta 7 jest już nieaktualna, w działalności fanów, w temacie przyklejonym w pierwszym poście jest link do najnowszej.

Kiedyś poprawię, teraz nie mam czasu.

//Dodano 2.10.2012 18:08 - poprawiłem linki i dodałem kilka wzmianek o Remake.
_________________
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum knights.sztab.com o grze "Knights and Merchants" Strona Główna Problemy techniczne z grą Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Strona główna knights.sztab.com
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Shoutbox by Dion Dev