Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alanbach Użytkownik Forum

|
Wysłany: Sob Mar 05, 2016 11:44 am Temat postu: |
|
|
Właśnie o to mi chodziło. 14 misja TPR jest wręcz irytująca. Musiałem sobie zobaczyć na YouTube gameplay bo byłem przekonany, że tylko jakieś kombinacje typu budowa obok siebie niedokoczonych budynków aby stworzyć wąski tunel przejścia dla przeciwnika jest w stanie obronić falę. Jest wiele super zmian: pomocnicy niosą jedzenie do jednostek na bieżąco (tzn jak rycerze pójdą nagle w inny koniec mapy to pomocnik niesie od razu do rycerza zamiast iść w miejsce, w którym stal poprzednio rycerz). Kolejną dobrą zmianą jest targ: dzięki niemu nawet jak skończą sie złoża na mapie, można je pozyskać z targu. Dlaczego nie poprawili drwala? Są 2 rodzaje świerków (te największe), których nie da sie ściąć... Trzeba je usuwać budując pole winogrona a potem ulice. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Obserwator Użytkownik Forum

|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 1:34 pm Temat postu: Trudność Kampanii KaM TSK względem Remake |
|
|
Wszystkiego nie da się poprawić niestety. Bardzo mi brakuje łupania przez kamieniarza, kamienia od każdej strony. _________________ Prawda światłością życia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszub Użytkownik Forum

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2017 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Postanowiłem zainstalować Remake. Wszedłem na ich stronę a tam do pobrania wersja 6720 z 12.10.2014.
To jest ostatnia wersja?
Wszystko jest już dopracowane i nie będzie żadnych ulepszeń? _________________ Lista rekordów TSK, TPR, TNL
i innych |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuba11100 Administrator Forum

|
Wysłany: Sro Maj 03, 2017 2:18 pm Temat postu: |
|
|
Dopracowane na tyle, żeby można było swobodnie grać przez sieć
Z tego co wiem autorzy skupiają się teraz na swojej nowej grze inspirowanej KaM, Knights Province. _________________ Pozdrawiam,
kuba11100
Strefa KaM ♦ Mirror misji |
|
Powrót do góry |
|
 |
The Viking Administrator Forum

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Cooooo? Kaszub i Remake??  _________________ Wiking,
administrator forum knights.sztab.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszub Użytkownik Forum

|
Wysłany: Sob Maj 13, 2017 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Ja też się dziwię .
A tak na poważnie, to chciałem w singla na razie popróbować i zobaczyć różnice w stosunku do oryginału, ale jak dotąd, to na gadaniu się skończyło.
Pograłem troszkę w TPR i jakoś palce już tak nie chodzą, jak kiedyś. _________________ Lista rekordów TSK, TPR, TNL
i innych |
|
Powrót do góry |
|
 |
The Viking Administrator Forum

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2017 12:07 am Temat postu: |
|
|
No chyba nie wycofasz się w takim momencie? Brnij dalej, odkryj moc Multiplayera  _________________ Wiking,
administrator forum knights.sztab.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Narya Użytkownik Forum

|
Wysłany: Czw Maj 25, 2017 11:38 am Temat postu: |
|
|
The Viking napisał: | Brnij dalej, odkryj moc Multiplayera  |
Tylko o Yody radzie pamiętaj, strach do ciemnej strony prowadzi.  |